Ön jelenleg a(z) Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban

554

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban


Az MTA-SZTAKI, az Internet Szolgáltatók Tanácsa, az NIIFI, valamint a NJSZT iTF jóvoltából megnyitotta kapuit „Az INTERNET kezdetei az MTA-SZTAKI-ban" c. kiállítás. A felvételen a kiállítás ünnepélyes megnyitója és a tárlat bemutatása látható.

A kiállítás aktualitását az adja, hogy 20 éve érkezett meg az első internet csomag Linzből, egy pár TPS-1 csomagkapcsolón keresztül, a kiállítás épületébe. A kiállítás az ezt megelőző, és követő 15 évet tekinti át, a megőrzött, alapvetően MTA-SZTAKI fejlesztésű eszközökkel és dokumentumokkal.

több kevesebb


Alkalmazott informatika

kiállítás, internet, kezdetek, sztaki, niifi

Dr. Vámos Tibor (előadó)
Dr. Bakonyi Péter (előadó)
Martos Balázs (előadó)
Nagy Miklós (előadó)
Dr. Csaba László (előadó)
Pásztor Miklós (előadó)
Lábadi Albert (előadó)
Springer Ferenc (előadó)
Manno Sándor (előadó)

1:51:14

2011. október 28.

Videotorium admin

2011. november 3.

554

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.videotorium.hu/hu/embed/3467" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés