You are currently browsing the Videotorium site of the organization Governmental Information-Technology Development Agency. The content of the search results and listing pages of the site (Main page, Categories, Channels, Live events) are limited to this organization. In case you wish to browse the whole archive of Videotorium, please, navigate back to the main Videotorium site.

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban

554

Az internet kezdetei az MTA-SZTAKI-ban


Az MTA-SZTAKI, az Internet Szolgáltatók Tanácsa, az NIIFI, valamint a NJSZT iTF jóvoltából megnyitotta kapuit „Az INTERNET kezdetei az MTA-SZTAKI-ban" c. kiállítás. A felvételen a kiállítás ünnepélyes megnyitója és a tárlat bemutatása látható.

A kiállítás aktualitását az adja, hogy 20 éve érkezett meg az első internet csomag Linzből, egy pár TPS-1 csomagkapcsolón keresztül, a kiállítás épületébe. A kiállítás az ezt megelőző, és követő 15 évet tekinti át, a megőrzött, alapvetően MTA-SZTAKI fejlesztésű eszközökkel és dokumentumokkal.

More Less


Applied informatics

kiállítás, internet, kezdetek, sztaki, niifi

Dr. Tibor Vámos (lecturer)
Dr. Péter Bakonyi (lecturer)
Balázs Martos (lecturer)
Miklós Nagy (lecturer)
Dr. László Csaba (lecturer)
Miklós Pásztor (lecturer)
Albert Lábadi (lecturer)
Ferenc Springer (lecturer)
Sándor Manno (lecturer)

1:51:14

28 October, 2011

Videotorium admin

3 November, 2011

554

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.videotorium.hu/en/embed/3467" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audio download