Ön jelenleg a(z) Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

DGYS - Álhírgyár

154

DGYS - Álhírgyár


A médiaműveltség (médiaintelligencia) fejlesztésére alkalmas tananyagokhoz több, a korosztálynak szóló tematikus kisfilmet is készítettünk, amelyek alkalmasak azok tematikájának exponálására, a témával kapcsolatos érdeklődés felkeltésére a narratíva, a látvány, a montázs, a szerepjáték eszközeivel. A Szabó Gábor rendezésében készült szituációs kisfilmek szereplői (Stefanovics Angéla, Kurta Niké, Laboda Kornél, Kovács Domonkos) gyorsan pergő, humoros vagy éppen szívszorító jelentekben fogalmazzák meg az online környezet ellentmondásos és kockázatos jelenségeit, kiváló vitaalapként szolgálva a tudatosabb internethasználatot segítő foglalkozásokhoz.


több kevesebb


Digitális Gyermekvédelmi Stratégia

Informatika, Gyermeknevelési tanulmányok

dgys,digitalis,gyermekvedelem

6:08

2024. február 21.

Papp Bianka

2024. február 21.

154
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.videotorium.hu/hu/embed/50270" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>