Ön jelenleg a(z) Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Nyílt tudományos Fórum 7.

295

Nyílt tudományos Fórum 7.


2023. június 14-én 14 órakor került sor a VII. Nyílt Tudományos Fórumra. A Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség és a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtár által szervezett online fórum témája ezúttal a kutatási teljesítmény mérésének lehetséges reformja volt. A témához a Coalition for Advancing Research Assessment (CoARA) kezdeményezéshez aláírással csatlakozó hat szervezet képviselői mutatják be saját intézményük elképzelését a lehetséges reformokkal és a CoARA-val kapcsolatban.

több kevesebb


Nyílt tudomány, Nyílt Tudományos Fórum

Informatika

openscience,openacces,sciencepolicy

Mohácsi János (előadó)
Karácsony Gyöngyi (előadó)
Perényi Panna Petra (előadó)
Lencsés Ákos (előadó)
Balla Andrea (előadó)
Biró Tamás (előadó)
Györffi Miklós (előadó)
Holl András (előadó)
Kun Bence (előadó)

2:06:29

2023. június 14.

János Mohácsi

2023. július 19.

295
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.videotorium.hu/hu/embed/48963" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>