Ön jelenleg a(z) Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

A Sulinet+ Multimédia Központ működése, lehetőségei és hatásai az iskolában

258

A Sulinet+ Multimédia Központ működése, lehetőségei és hatásai az iskolában


A Sulinet+ Multimédia Központ használatáról, annak szakmai előnyeiről, egyéni és intézményi motivációról beszél kicsit bővebben Tirjákné Prisztavok Ágnes, a békéscsabai Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezetője.

A felvétel Generációk című ifjúsági műsorban, a Békéscsabai Médiacentrum TV felvételében, 2016.04.06-án került adásba.

Az iskola hivatalos kommentje az adás kapcsán:
A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet korszerű, a digitális oktatás számára meghatározó jelentőségű szolgáltatást indított útjára. A különleges eszköznek köszönhetően a Jankay Tibor iskolában a tanórákat élőben közvetíthetik és videóra rögzíthetik, amelyet a pedagógusok, a szülők és a diákok is visszanézhetnek. Emellett videokonferenciát is rendezhetnek a programban résztvevő intézményekkel együttműködésben.
Mai 20:20-kor kezdődő ifjúsági magazin műsorunkban a Generációban Tirjákné Prisztavok Ágnes a Jankay Tibor Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola intézményvezetője lesz Horváth Szabolcs vendége.

több kevesebb


Oktatási multimédia

Tirjákné Prisztavok Ágnes (előadó)

19:30

2016. április 11.

Lengyel Miklós

2016. április 11.

258

5.0
<iframe width="480" height="385" src="//kifu.videotorium.hu/hu/embed/12848" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés